Bordspellen kroeg Amsterdam

Word jij ook zo blij van ouderwets een spelletje spelen? Even de telefoon weg, elkaar in de ogen kijken en het vuur aan de schenen leggen? Wij zijn voor je op zoek gegaan en hebben de leukste kroegen in Amsterdam met bordspellen op een rij gezet.

Hotel Buiten

In Hotel Buiten, aan de Sloterplas, kan je lekker chillen en een leuk spel spelen.  Ze hebben hier een flinke stapel bordspellen en bovendien veel lekkere speciaalbiertjes.  Borrelplank erbij en je hoeft voorlopig niet weg! Ze hebben hier spellen variërend van dammen en schaken tot wat meer exotische en nieuwe spellen als Exploding Kittens en Kwis ‘t.

Bordspellen binnen in Hotel BuitenHotel Buiten door de deuren

Plan B

Bij Plan B aan de Overtoom hebben ze een onwijs goed gevulde spellenplank. En mocht je tussendoor toe zijn aan wat anders, kan je hier ook altijd een potje poolen of tafeltennissen. Het leuke van plan B is dat je hier niet het ‘poolzaal’ idee hebt, maar ook nog gezellige hoekjes hebt om een ouderwets potje monopoly of schaak te spelen. Er is een flink grote rokersruimte boven waar ook regelmatig gepokerd wordt.

spellenkast plan B AmsterdamBinnen Plan B Overtoom Amsterdam tafels

Bar Joost

Ben jij meer een huiskamer type? Dan voel je je zeker thuis bij Bar Joost! Hier kan je ongegeneerd aan de bar hangen, speciaalbiertjes drinken en bitterballen bestellen. Bij dit café in Oost hebben ze bovendien een goed gevulde spellenplank, dus hier kan je je lol op.

Bar Joost Amsterdam buiten terras voorBar Joost Amsterdam schaakbord binnen

Ton Ton Club

In dit rijtje mag de Ton Ton Club natuurlijk niet ontbreken! Ons favoriete spelletjeslocatie kan je vinden in het centrum en bij de Westergasfabriek. En op beide locaties hebben ze een flinke dosis bordspellen. Tussendoor kan je je energie kwijt achter een van de vele Arcadekasten. De harten van spelletjesfanaten gaan hier heel hard kloppen!

Ton Ton Club west Amsterdam binnenTon Ton Club west Amsterdam flipperkasten

Spelletjescafé 2 Klaveren

Bij 2 klaveren zijn de spelletjes zelfs in de naam opgenomen. Dit café staat helemaal in het teken van spellen en je kunt hier dan ook van alles vinden. Dit echte Oud-Hollandsche café heeft werkelijk van alles te bieden. Het oud-Hollandse karakter is overigens overal in doorgevoerd; de menukaart, de inrichting en de bieren. Vergeet je dartpijltjes niet!

Meer bordspellen kroegen?

Zit hier niet de kroeg van je gading tussen? Kijk even op onze Explore pagina, waar je alle kroegen waar je bordspellen kunt spelen op de kaart kunt vinden.

Mis je nog een kroeg, laat het ons weten!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment