Maandag; pubquizavond in Amsterdam

Vind de dichtst bijzijnde pubquiz in Amsterdam

Voor veel kroegen is de maandagavond een rustige avond waarop weinig tot niets gebeurd. Totdat de pubquiz uitgevonden werd! Inmiddels geven heel veel kroegen een pubquiz in Amsterdam en dat zorgt voor gezellige avonden!!

Logo pubquiz in Amsterdam Djugar

Wil jij weten waar je de dichtst bijzijnde pubquiz bij jou in de buurt is? Of wil je per se gratis meedoen omdat je geld op is? Dan moet natuurlijk wel je drankrekening verscheurd worden bij winst! Op Djugar kan je alle pubquizen van vandaag overzichtelijk vinden en kan je zoeken op deze criteria. Ook hebben we een speciale pagina met de top 10 pubquizzen van Amsterdam.

Practice makes perfect

Wil je meedingen voor prijzen? Het helpt om een pubquiz vaker te doen, dan weet je wat voor type vragen je kunt verwachten en kan je je beter voorbereiden. Volg het nieuws goed en luister nog eens naar de top 2000 om je kansen te verhogen.

Kom al vast een beetje in vorm met de volgende vragen;

  1. In welk land hebben mannen gemiddeld gezien de langste piemels?
  2. Wie is het langst premier van Nederland geweest?
  3. Wat is de hoogste berg van Europa?

Ook is het belangrijk om een uitgebalanceerd team te selecteren. Een pubquiz bestaat meestal uit;

  • Een plaatjesronde. Meestal de eerste ronde. Hier moet je bij een tiental plaatjes aangeven wat het is. Dit kan van alles zijn.
  • Een muziekronde. Hierbij krijg je een deel van een nummer te horen en moet je op basis daarvan zeggen welk nummer dit is;
  • Een speciale themaronde. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld gerelateerd aan een continent, een componist, een regio, etc.

Zorg ervoor dat je mensen in je team hebt met historische kennis, muziekkennis, actuele kennis, kennis over roddels en politieke kennis, zo verhoog je je kans op de overwinning.

Zin in een andere activiteit?

Heb je geen zin in een pubquiz vanavond, maar wil je bijvoorbeeld een bordspel spelen in de kroeg? Of een keer een avondje ouderwets Arcade spellen spelen? Ook dat kan je vinden op Djugar!

Hoe dan ook, veel plezier vanavond!!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment