Wat is Djugar?

Djugar is hét nieuwe platform voor alle spellen en activiteiten. Op onze website kun je alle locaties vinden waar je spellen kunt spelen en leuke activiteiten kunt doen.

Wij willen iedereen aan het spelen krijgen. Daarom zijn wij aan het werk om een spellenpakket te ontwikkelen wat verkrijgbaar wordt voor een vast maandbedrag voor kroegen en soortgelijke loaties. Zo willen wij het ook voor locaties die nu nog geen spellen hebben toegankelijk maken om een stapel spellen te krijgen en het aantrekkende effect te ervaren van deze spellen.

Djugar is opgericht in 2018 en gevestigd in Amsterdam

Locatie of activiteit toevoegen

Jij kan geheel gratis jouw locatie of activiteit toevoegen. Wij willen zo veel mogelijk locaties vindbaar maken voor onze gebruikers. Voor het toevoegen van meerdere locaties en/of activiteiten vragen wij een lichte vergoeding, kijk op onze abonnementen pagina voor een overzicht.

Missie

Onze missie luidt;

Bringing people together.

Wij geloven er in dat juist in de moderne wereld waarin alles makkelijker op afstand te regelen is, mensen in toenemende mate behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Sociale contacten geven ons, na bewegen, eten en slapen, geluk in ons leven. Spellen spelen verbindt mensen en kan daarmee dus bijdragen aan het verhogen van het geluk en welzijn van mensen. Bovendien zetten spellen ons brein aan het werk en houdt het ons actief.

Deze website is pas het begin, Djugar wil hét startpunt worden voor alles wat met spellen en activiteiten te maken heeft en mensen echt aanzetten om meer spellen te spelen en meer sociale contacten te onderhouden.

Onderdeel worden van het succes van Djugar

Wil jij onderdeel uitmaken van het succes van Djugar of heb je suggesties voor ons? Neem dan contact op via info@djugar.nl

 

KVK nr. 71497234

BTW nr. NL100395272B01

IBAN: NL66 KNAB 0257316728