Poolen Amsterdam

De 5 leukste plekken om te poolen in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke plek om te poolen in Amsterdam? Wij hebben hier de 5 leukste plekken voor je op een rij gezet;

Plan B Overtoom

Aan de Overtoom vind je een poolcafe wat niet zo’n typisch poolcafe is. Hier hangt gewoon een relaxte vibe en kan je komen chillen. Los van poolen, kan je ook darten en zelfs tafeltennissen! Ook is hun spelletjeskast uitermate goed gevuld en zenden ze hier veel sport uit op TV. Eigenlijk altijd wel iets te doen dus! Ook hebben ze een pubquiz iedere woensdag.

spellenkast plan B Amsterdam Binnen Plan B Overtoom Amsterdam tafels Binnen Plan B Overtoom Amsterdam pooltafels

In de Gracht

In de Weesperbuurt vind je Poollokaal In de Gracht. Ook hier kan je veel meer dan alleen poolen. Darten, biljarten, en bordspellen, ze hebben het allemaal. Ook kan je sport kijken op TV en is er een flipperkast te vinden.  In de Gracht heeft de uitstraling van een gezellige Bruine Kroeg. In de zomer gooien ze bovendien de deuren in de gevel open, wat je het gevoel geeft dat je op een terras zit. Iedere woensdag is een hier een 9-ball toernooi en op zondag is er een 8-ball toernooi.

flipperkast poollokaal in de gracht amsterdam dartborden poollokaal in de gracht amsterdam

 

Club 8

In Amsterdam West vind je Club 8. Aan de voorkant zie je er weinig aan en oogt het niet bijzonder. Maar eenmaal binnen waan je je in een echt poolwalhalla. Ze hebben hier 17 pooltafels en 3 snookertafels. Bovendien kan je hier 3 dartborden vinden en kan je je ook wagen aan potje poker. Er hangt een relaxte vibe. En als je na het poolen door wil halen, dan kan je je voetjes van de vloer halen in de club.

Club 8 amsterdam buitenClub 8 Amsterdam bARClub 8 Amsterdam pooltafels

The Poolbar

Hartje centrum vind je The Poolbar. Dit is een echt walhalla voor zowel poolfans als spelletjesfans. Ze hebben hier een behoorlijke stapel spellen, 6 pooltafels en 2 snookertafels. Het is relatief klein, dat maakt het wat knus. Ook heb je hier genoeg zitplekken om gewoon rustig je biertje te drinken. Wil je voor het stappen in de Leidsebuurt een potje poolen of een spelletje spelen, dan is The Poolbar de place to be. Ook hebben ze regelmatig pooltoernooien.

The poolbar Amsterdam binnenThe Poolbar binnenSpell

Final Touch

Op de Prinsengracht vind je Final Touch. 2 verdiepingen van een grachtenpand zijn omgetoverd tot een poolcafe. Hier voel je je direct thuis, met een lekkere knusse atmosfeer. Er is een behoorlijk volle spelletjeskast, 6 pooltafels en 6 snookertafels. Ook is er 1 dartbord te vinden. Hier vermaak je je zeker de hele avond! En ze organiseren hier ook met een regelmaat toernooien en andere evenementen.

Buiten Final Touch amsterdam fiets voor de gevelSpellenkast Final Touch Amsterdam

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment