Pubquiz Amsterdam

Top 10 Pubquizen in Amsterdam!

Ben jij in voor een leuke pubquiz vanavond, maar zie je door de bomen het bos niet meer? In Amsterdam zijn er namelijk zo’n 40 verschillende pubquizen die wekelijks of maandelijks plaatsvinden. Vind jouw favoriete pubquiz Amsterdam en ga samen met je vrienden voor de hoofdprijs!

Plan B

In Plan B aan de Overtoom in amsterdam kan je iedere woensdag je kennis over de laatste nieuwtjes testen. Elke week maakt een gezellig duo hier een nieuwe pubquiz. Voor 3 euro doe je al mee en verscheuren ze je drankrekening als je wint. Ook krijg je een schaaltje bittergarnituur tijdens de zware inspanning en voor de verliezers is er een poedelprijs, in de letterlijke zin van het woord. Ook kan je vooraf en achteraf gratis een potje poolen. Gegarandeerd een leuke avond!

Spellenkast Plan B Overtoom Amsterdam
De goed gevulde spellenkast bij Plan B

Binnen Plan B Overtoom Amsterdam tafels

Hotel Buiten

In Hotel Buiten beginnen ze vanaf 28 februari 2018 ook met een maandelijks terugkerende pubquiz. Extra leuk, omdat dit de eerste pubquiz van Amsterdam Nieuw-West wordt. We zijn fan van de ‘te land, ter zee en in de lucht’ menukaart van Hotel Buiten, dus dat belooft veel goeds. En het goede nieuws is dat als je van tevoren gaat eten, je gratis meedoet met de pubquiz. Ook bij Hotel Buiten wordt je drankrekening verscheurd als je wint.

Hotel Buiten door de deuren

Lokaal de Pijp

In Lokaal de Pijp zijn ze extreem ervaren met pubquizen. Iedere zaterdag is er een pubquiz en 1 keer in de maand een speciale muziekquiz. Ook hebben ze internationale pubquizen, waar met je buitenlandse vrienden naartoe kunt. En het leuke aan Lokaal de Pijp is dat ze er voornamelijk werken met (de naam zegt het al :-)) lokale producten; een plankje Old Amsterdam of een origineel brouwbrood van de bakker om de hoek bij de pubquiz dus!

Binnen Lokaal de Pijp amsterdam

Waterkant

De Surinamers onder ons zullen het kennen als de inmiddels ietwat vervallen Waterkant in Paramaribo. In Amsterdam staat de Waterkant echter in volle glorie en is het hip en happening! Vooral in de zomer wordt hier veelvuldig aangelegd door ronddobberende bootjes en is het gezelligheid troef aan de Waterkant. Maar ook in de winter kan je je lol op in de Waterkant met een hele leuke pubquiz iedere maandag. Ook hier wordt je drankrekening verscheurd en krijg je zelfs de hapjes die je besteld tijdens de pubquiz gratis! Degene die zo slim zijn om vooraf een hap te gaan eten, quizen gratis mee.

Vooraanzicht Cafe waterkant amsterdam

Chocolate Bar

Midden in de Pijp vindt je de gezellige Chocolate Bar. Zoals de naam al doet vermoeden, genoeg Chocolade op het menu, dus chocoladelovers opgelet! Iedere woensdag kan je hier je hersenen laten kraken door mee te doen aan de pubquiz. Wil je je 2,50 euro deelname terugverdienen? Zorg dan dat je voldoende drinkt tijdens de quiz en vooral dat je wint, want ook hier wordt je drankrekening verscheurd bij winst!

Binnen Chocolate Bar Amsterdam

Bar Baarsch

Op zoek naar een leuke pubquiz in de Baarsjes? Dan ben je bij Bar Baarsch aan het juiste adres! Bar Baarsch heeft alles wat je nodig hebt om een gezellige avond te hebben en iedere maandagavond kan je hier pubquizen. En Bar Baarsch voelt gezellig aan, maar is behoorlijk groot! Dus een plekje bij de pubquiz is meestal geen probleem. Wil je jouw favoriete tafel, dan moet je wel even reserveren. Neem je vrienden mee en strijd voor de verscheurde drankrekening!

Bar Baarsch Amsterdam binnen zicht op ingangFrits!

Geen fan van Bar Baarsch of kan je niet op maandagavond? Niet getreurd! Om de hoek bij Frits! is eveneens een pubquiz, maar dan op de dinsdagavond. 20:30u wordt er begonnen, dus genoeg tijd om een van de befaamde Frits! burgers te halen vooraf, dan doe je bovendien gratis mee. Ga je niet voor een burger en wil je alleen gaan quizzen, dan betaal je 2,50 euro. Reserveren wordt wel aangeraden.

Bar Frits amsterdam logo binnen

Café Spargo

Op zoek naar een pubquiz in Oost? zoek niet verder! Bij Café Spargo kan je je hersens iedere maandagavond laten kraken! De pubquiz wordt hier gemaakt door ‘Snel van Begrip’. Denk jij dat je dat bent? Ga dan zeker naar deze pubquiz! Zorg dat je op tijd bent, dan kan je een van de lekkere banken jezelf toe-eigenen 🙂 Deelname kost 2,50 euro en de winnaar drinkt gratis!

Binnen Cafe Spargo Amsterdam

Café de Ruimte

Woon je in Amsterdam Noord en wil je pubquizen? Ga dan naar Café de Ruimte! Iedere laatste zondag van de maand vind je hier een leuke pubquiz, gegeven door Jim en Daan. Let even op, want hier mag je met maximaal 4 personen aan deelnemen. Dus de kennis per persoon is belangrijker. Zijn jullie toppers in pubquizen? Ga dan naar Café de Ruimte. Deelname kost hier 2,50 euro. Reserveer wel even van tevoren, het kan druk zijn.

Binnen cafe de Ruimte Amsterdam tafel

Pubquiz Amsterdam Overzicht

Kijk voor een totaaloverzicht van alle pubquizen in Amsterdam op de Ontdek pagina.

Veel plezier met quizzen!!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment