Pubquiz teamuitje

"Na een lange zoektocht uitgekomen bij Koerd voor een pubquiz, erg fijn dat de prijs lager is dan de meeste quizen. Koerd is goed te bereiken en denkt mee voor een ideale indeling tijdens het teamuitje. We hadden een eigen ronde toegevoegd, hierin gaf hij advies wat wel en niet zou aanslaan. Op de dag zelf was hij netjes op tijd en goed voorbereid. Hij dacht mee op de dag en kwam erg relaxed over. Complimenten en zou het zo aanraden."
Paul
Studiecentrum Rechtspleging

Een leuk teamuitje voor iedereen!

Gaan jullie binnenkort met het team op een uitje? Een pubquiz teamuitje is de perfecte manier om aan teambuilding te doen.

In teams van 4 of 5 personen werken jullie samen en proberen jullie te winnen van de andere teams.

Wij van Djugar maken onze pubquizzen volledig zelf en stemmen deze af op het seizoen, uw organisatie of wat voor thema u ook maar wenst. Heeft u geen specifieke voorkeur, maar wilt u gewoon een leuke door Djugar zelf gemaakte pubquiz tegen een lage prijs? Ook dat kan! Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Handgemaakt, origineel en laag geprijsd!

Alle pubquizzen bij Djugar worden met de hand gemaakt. Dus geen van internet geplukte vragen, maar elke keer weer uniek. De quizzen zijn erg gevarieerd en bevatten standaard onderwerpen als Geschiedenis, Aardrijkskunde, Rekenvragen, Nieuwsvragen maar ook Roddels, Ludieke vragen, Vragen over eten, enz. De standaard pubquizzen beginnen met een Plaatjesronde, bevatten minimaal 2 themarondes over een specifiek thema en sluiten af met een muziekrondes. Wij stellen de pubquiz zo samen dat deze leuk is voor al het publiek. Jong en oud, hoog opgeleid en laag opgeleid. Een standaard pubquiz bestaande uit 6 ronden komen wij bij uw evenement geven vanaf 100 euro! Neem contact met ons op voor meer informatie of om de quiz inclusief quizmaster te reserveren. Onze pubquizzen zijn ambachtelijk van aard. Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar in de ogen kijken tijdens de pubquiz. Wij doen daarom geen pubquizzen met mobiele telefoons of andere apparaten, maar ‘ouderwets’ met pen en papier!

Specifieke pubquiz voor uw organisatie?

Wilt u een specifieke pubquiz voor uw organisatie? Met aangepaste vragen over uw bedrijf of misschien wel de meest sappige roddels over uw collega’s? Ook dat kan, we maken deze graag voor u samen met u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en offertes. Referenties? Wij hebben recente een leuke aangepaste quiz georganiseerd tijdens de opening van Fonds voor Nieuw West. En met succes! Iedereen heeft wat geleerd en bovenal veel plezier gehad!   Teamuitje pubquiz