Eerste Airhockeyhal van Nederland opent vrijdag!

Een hal met alleen maar Airhockey?

Vanaf aanstaande vrijdag is er een hal met voornamelijk Airhockeytafels; Puck Airhockey Amsterdam. We zien steeds meer zaken die gericht zijn op 1 soort activiteit. We hebben in Amsterdam al een tafeltennis walhalla, en vanaf aanstaande vrijdag dus ook een Airhockey walhalla.

Het lijkt een nieuwe trend; Arcade. In Amsterdam heb je de Ton Ton Club met een vestiging in het Westerpark en in hartje Red Light District. Hier kan je je weer even kind voelen en ouderwets een potje racen of flipperkasten. De eigenaar van de Ton Ton Club opent vanaf aanstaande vrijdag een nieuwe locatie in Amsterdam Nieuw West; Puck Amsterdam. Hier kan je dus allerlei verschillende soorten airhockeytafels vinden. Er schijnt zelfs een echte Airhockeytafel voor 4 personen te komen, die halverwege het spel 20 pucks tevoorschijn tovert! Cool!

 

Neem je date mee!

Kan je dan echt alleen airhockeyen?

Nee! Zo vindt je er ook Dance Dance Revolution. In Azië zien we het heel vaak; koppels die zich kosteloos vermaken achter de dansmachines. En als jongen hoef je je niet eens te schamen dat je alle danspasjes kent. Sterker nog, hoe beter de danspasjes, hoe meer indruk je maakt op je date! Wellicht wordt dat hier ook de nieuwe trend?

Dance Dance Revolution

Vrijdag 23 februari de opening

Vanaf a.s. vrijdag 19:00 uur is de officiële opening van Puck Amsterdam. Daag je vrienden uit voor een potje Airhockey of een van de andere Arcadespellen! Je schijnt er overigens ook een prima hap te kunnen gaan eten.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment