Speel vanaf 3 maart het nieuwe spel Kwis ’t bij Hotel Buiten!

Nieuw spel; Triviant met een twist

Ben jij uitgespeeld met Triviant, maar houd je wel van spellen waarbij je vragen moet beantwoorden? Er is nu een leuk nieuw spel op de markt, wat lijkt op Triviant, maar dan met een bluf-factor. Het lijkt op ‘Met het Mes op Tafel’.

Kwis ‘t! is een vragenspel met een twist. Je kan namelijk winnen zonder dat je de meeste vragen goed hebt beantwoord. Kwis ‘t! win je met mensenkennis, feitenkennis en een klein beetje geluk. Iedereen beantwoord per ronde dezelfde vijf vragen. Nadat je de antwoorden gekregen hebt, zet je in op het aantal antwoorden dat je goed hebt. Daar mag je bij bluffen! Betrap vervolgens je tegenstanders, of leid ze om de tuin en verdien bonuspunten. Maak daarbij gebruik van je reputatie als koning van de kennis of beruchte bluffer. Ben jij je medespelers te slim af, dan win je Kwis ‘t!

Kwis 't bordspelKwis 't overzicht

Proberen? Vanaf 3 maart Kwis ’t bij Hotel Buiten!

Wil je dit spel eerst proberen voordat je het gaat kopen? Dat kan! Vanaf 3 maart ligt dit spel in het leuke Café/Restaurant Hotel Buiten in Amsterdam Nieuw-West. Ga het daar eerst proberen met je vrienden en laat op Djugar weten wat je van Kwis ‘t vindt!

Enthousiast geworden?

Koop Kwis ’t nu gelijk en zorg dat je het lekker snel in huis hebt 🙂

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment